Youtube Copyright School Question and Answers 2017

Youtube Copyright School Question and Answers

Youtube Copyright School Question and Answers: If You have Youtube Channel(s) or if you are going to create one then this post is for you. We will talk about Youtube Copyright Question and Answers. Its very annoying when you are new in youtube and uploaded any copyright content on your youtube channel and after that Youtube or Copyright owner will strike on your youtube channel. Copyright Strikes may harm your channel and if you get 3 strikes in 3 months then youtube may suspend your channel. But this article is about Youtube Copyright Questions and Answers only. When you get first strike on your channel, Youtube Copyright School Questions may Haunt you. But We are here to provide you the correct answers for the Youtube Copyright School Questions.

Youtube Copyright School Question and Answers
Youtube Copyright School Question and Answers

About Youtube Copyright

Youtube is a bomb that may destroy your channel if you get more and more strikes on your channel videos.  But Dont Worry Just Follow the Youtube Copyright Terms So This may not happen with your channel. In Youtube Copyright you have to follow some basic terms of youtube i.e. Do not Upload Other Videos etc. You can check full terms at youtube terms page. So, All  is if you get copyright strikes, Your channel may in danger. I again repeat if you follow youtube terms then this may not happen.

ALSO SEE: Quora Tricks to Get Huge Traffic on Your Blog

What is Youtube Copyright School

YouTube Copyright School is an irregular episode of the Happy Tree Friends internet series. It was created to give out YouTubers information about copyright use.

All Successful Youtubers Do Strong Work to Create a Quality Content for his Subscriber or Audience. But Peoples Just Copy That Video & Reupload it on Youtube. This is Wrong, Thats Why Youtube Copyright Laws Creating by Youtube to Destroy or Finish these kind of things. But a Small Youtuber who dont have enough subscriber but doing hard work to create quality content videos to earn views. Sometime Youtbe do Partiality with Small Youtubers thats the dark Reason of a Small Youtuber.

Youtube Copyrights may aslo came on your channel if you have copied any background music from any copyrighted owner. They may reverse  your all Views, Earnings to his channel. Thi s is some words for Youtube Copyrights or you can also see on Youtube Page for more details.

Youtube Copyright School Question and Answers
Youtube Copyright School Question and Answers

Youtuber Copyright Question and Answers

Questions 1: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answers: False

Questions 2: The following item is protected by copyright:
Answers:  Your original YouTube video

Questions 3: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 4: All uses of copyrighted content without permission of the owner are considered copyright infringement.
Answers:  False

Questions 5: If someone alleges that you have infringed their copyright, you will receive a notification:
Answers:  Both A & B

Questions 6: If you misuse YouTube’s counter-notification process:
Answers: Your YouTube account will be terminated

Questions 7: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False

Questions 8: It’s possible for music to have more than one copyright owner.
Answers: True

Questions 9: If a video gets removed because of a copyright infringement notification, filing a counter-notification is the only possible way to restore the video.
Answers:  False

Questions 10: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers:  True

Questions 11: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True

Questions 12: Deleting a video that was removed for copyright will get rid of the associated copyright strike.
Answers: False

Questions 13: It is impossible for a remix or mash up to infringe copyright.
Answers: False

Questions 14: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 15: As long as I have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube.
Answers: False

Questions 16: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False

Questions 17: Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False

Questions 18: The following items are NOT protected by copyright:
Answers: People

Questions 19: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okays to upload to YouTube.
Answers: False

Questions 20: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 21: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.
Answers: False

Questions 22: If you are found to be a repeat infringer, you could lose your YouTube account.
Answers: True

Questions 23: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 24: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.
Answers: False

Questions 25: Copyright infringement can result in:
Answers: D

Questions 26: As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and you cannot be subject to claims of copyright infringement.
Answers: False

Questions 27: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube, you should upload it to your account and wait for the Content ID system to block any unauthorized content.
Answers: False

Questions 28: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is _______ without the permission of the copyright owner:
Answers:  All of the above

Questions 29: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers:  True

Questions 30: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True

Questions 31: Copyright protects each of these individual rights. ”Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False

Questions 32: Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not require the permission of the copyright holder.
Answers: False

Questions 34: Giving credit to the creator in your video’s description is enough to prevent copyright infringement from occurring.
Answers: False

Questions 35: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True

Questions 36: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False

Questions 37: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers: True

Questions 38: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answers: False

Questions 39: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True

Questions 40: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube.
Answers:  True

Questions 41: The following item(s) may be protected by copyright:
Answers:  All of the above

Questions 42: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I’m just sharing it with my friends, family and fans.
Answers: False

Questions 43: If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may:
Answers:  File a counter-notification

Questions 44: Copyright protection is only given to major film, television or recording corporations who pay for the privilege.
Answers: False

Questions 45: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers: False

So If any Copyright strike will come to your channel then dont hesitate with Youtube Copyright School Questions. We have covered most Youtube Copyright Questions and Answers on this page or if you have any other questions. You can comment Below and we will try to help with the same. Thanks For Reading this article!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: